A Tampa Bay Buccaneers az ötödik legkönnyebb sorsolással rendelkezik az idei szezonban és a fogadóirodáknál minden egyes mérkőzésen favoritnak számít. Szóval ha be is tudják húzni az összes találkozót akkor a liga történetének első 17 mérkőzéses alapszakaszát pipálhatja ki tökéletes mutatóval.

Az irodák szerint a szezon eleje jelent majd nagy kihívást a csapat számára. A Dallas Cowboys, az Atlanta Falcons, a Los Angeles Rams és a New England Patriots ellen kezdik az alapszakaszt és az irodák szerint ha ez megvan akkor valószínűleg lehozzák a tökéletes szezont. A szezon végén csak a Buffalo Bills-t tartják komoly kihívásnak.

Tom Brady számára ez lenne a második szezon amikor összehozza a tökéletes alapszakaszt. A 2007-es alapszakaszt a Hazafiak 16-0-s alapszakasz mutatóval zárták és meg sem álltak a Super Bowl-ig ahol azonban a New York Giants megálljt parancsolt nekik.

Brady csapata két évvel ezelőtt, azaz a 2019-es alapszakasz előtt is teljes favoritnak számított. Ott a kezdeteknél nem is volt probléma ugyanis megnyerték az első 8 mérkőzésüket azonban a szezon második felében 4 mérkőzést is elvesztettek.

Fotó: cbssports.com