A Kansas City Chiefs-nek viszonylag olcsón sikerült megerősíteni a cornerback sorát persze nem véletlen a csere értéke ugyanis a védő a profi között messze nem az elvárt szintet hozza. A Chiefs új játékosa a Minnesota Vikings korábbi elsőkörös védője, Mike Hughes.

Hughes-t a 2018-as Draft 30. helyén választotta ki a Vikings és most a játékos mellett átadták a 2022-es hetedik körös választásukat és megkapták a Chiefs 2022-es hatodik körös választását. A Vikings-nél amúgy sem terveztek vele hosszútávon miután az ötödik éves opcióját sem hívták le.

A védő a profik között eltöltött három szezonjában 24 mérkőzésen lépett pályára és csak 7 mérkőzésen volt kezdő. Újoncként keresztszalag szakadás miatt csak 6 mérkőzés jutott neki. Második szezonjában 14 mérkőzésen lépett pályára de a szezon végén megsérült a nyaka ami még tavaly is hátráltatta. Végül tavaly októberben sérültlistára került.

A Vikings idén szerződtette az All-Pro Patrick Peterson-t aki végül elvette a helyét. Az új állomáshelyén L’Jarius Sneed-el, Charvarius Ward-al, Deandre Baker-el, Rashad Fenton-al, Alex Brown-al és BoPete Keyes-el kell felvennie a versenyt a csapatba kerülésért.

Fotó. twitter.com