Tavaly februárban a Super Bowl negyedik negyedének végén volt egy játék ami nagyon sok mindent meghatározott. A 49ers négy pontos hátrányban támadódott és Jimmy Garoppolo túldobta Emmanuel Sanders-t. Ha pontosabban céloz valószínűleg sok minden máshogyan alakult volna.

Nem biztos, hogy egyből touchdown született volna de az endzone előtt támadhattak volna. Ha pedig Jimmy G megnyerte volna a Super Bowl-t akkor Ő lenne a 49ers következő franchise irányítója. A tavalyi sérülése ennek ellenére megtörtént volna és a 12. helyen választanának.

Miután visszatér a franchise irányító így nem cserélnek fel és a 12. helyen kiválasztanak egy cornerbacket, védő vagy támadófalembert. Nem kellene felcserélni, Trey Lance szóba se került volna és a 49ers-től távol kezdené el a profi pályafutását.

A Kansas City Chiefs viszont akkor vesztett volna így mára Patrick Mahomes két elvesztett döntővel a háta mögött várná az idei szezon kezdetét. Az irányító mellett vezetőedzője Andy Reid pedig 0-3-as mérleggel rendelkezne a Super Bowl-okon.

Szóval komoly stábok éjjel nappal dolgoznak, a játékosok gyerekkoruk óta a profi karrierre készülnek és tulajdonképen egy játék sorsokat dönt el.

Fotó: instagram.com