Mindegyik csapat várta a menetrendet és tegnap délután nyilvánosságra hozták az idei szezon lebonyolítást. Az első forduló talán az egyetlen amelyben lényegtelen a párosítás ugyanis a szurkolók már nagyon várják, hogy hét hónap után ismét NFL mérkőzést láthassanak.

A nyitómérkőzésen hagyományosan a címvédő lép pályára (kivétel két éve amikor a 100. idényben a Bears és a Packers nyitotta meg az idényt) és idén a Buccaneers a Cowboys csapatával mérkőzik. Ez akkor is kiemelkedő nézettséggel rendelkezne ha például a Cardinals és a Bengals játszana egymással. Tom Brady vs Amerika Csapata pedig biztosan kiemelkedő nézőszámot hoz majd.

A vasárnap esti sávban kiemelkedik a Bills és a Steelers mérkőzése ahol playoff csapatok csapnak össze egymással. De akkor fog bemutatkozni az idei 1/1-es Trevor Lawrence, a Jaguars a Texans otthonában kezdi meg a szezont. A másik irányítójának személye is érdekes mert jelenleg nem lehet tudni, hogy Deshaun Watson pályára léphet-e a találkozón.

Emellett egy Colts-Seahawks, Falcons-Eagles vagy Titans-Cardinals sem tűnik rossz párosításnak. Vagy még ott van a Panthers-Jets mérkőzés ahol az elcserélt Sam Darnold korábbi csapata ellen mutatkozhat be amelyet az idei második választott Zach Wilson fogja irányítani.

Az esti műsorsávban egy tavalyi playoff visszavágót láthatunk a Chiefs-Browns összecsapáson. Csoportrangadót is rendeznek amelyen a régi uralkodó Patriots fogadja a trónkövetelő Dolphins csapatát. De láthatjuk az elmúlt 10 szezon két legjobb NFC-s csapatát is, de a Saints már Drew Brees nélkül fogadja a Green Bay Packers csapatát.

A vasárnap estét egy NFC rangadó zárja ahol a most már Matthew Stafford-al felálló Rams fogadja a playoffra törő Bears csapatát. Hétfő este pedig az ugyancsak playoffban gondolkodó Raiders fogadja a Lamar Jackson-al felálló Ravens-t. Ráadásul mindkét hazai együttes, a Rams és a Raiders, először játszhat nézők előtt az új stadionjában.

Fotó: instagram.com, foxnews.com.mx