Az elmúlt napokban hallani lehetett, hogy a Green Bay Packers vezetősége több irányítót is megfigyelés alatt tart. Ez nem csak az Aaron Rodgers és a csapat vezetősége közti problémákról szól hanem arról, hogy a Packers az offseasonban hagyományosan több irányítót a keretben tart.

Tegnap sikerült szerződtetniük egy új irányítót Blake Bortles személyében. Az irányítót a 2014-es Draft harmadik helyén választotta ki a Jacksonville Jaguars de egy kiemelkedő szezont leszámítva nem azt hozta amit a kiválasztásakor vártak tőle.

A pályafutása során 78 mérkőzésen lépett pályára, 17.649 yardot, 103 touchdownt passzolt és 75 interceptiont dobott. A Jaguars a 2018-as szezon után megvált tőle és azóta csapatról csapatra jár. A Rams, a Broncos és újra a Rams játékosa volt az előző két szezonban.

Amennyiben rendeződik a helyzet nem kérdés, hogy ki lesz a kezdő az idei szezonban így Bortles szerződtetése a keretfeltöltésnek szól. Azonban irónikusan meg lehet jegyzeni, hogy 2017 óta Bortles és Aaron Rodgers ugyanannyi, szám szerint 2 playoff győzelmet szerzett.

Fotó: twitter.com