A minap kiderült egy részlet Tom Brady szerződéshosszabbítási tárgyalásáról. Pontosabban a Tampa Bay Buccaneers general managere Jason Licht árult egy dolgot amit az irányítónak mondott a tárgyalások során. Eszerint ha akar sokáig Tampában maradhat az irányító.

Licht elmondta Brady-nek, hogyha akar és persze fizikailag képes rá akkor akár 50 éves is a Buccaneers játékosa lehet. A hétszeres Super Bowl győztes irányító elnyűhetetlennek tűnik de azért nehéz elképzelni, hogy a 2027-es szezonban még játszani fog.

A general manager mondata igazából teljesen érthető ugyanis Brady feltette a fejére a koronát. A múltban volt pár igen félre sikerült üzlete a piacon és nagyon sok befuccsolt Draft választást tud felmutatni így a februári győzelemmel tulajdonképpen megmentették az állását.

Ha pedig Brady tényleg pályán lenne 2027-ben is akkor azzal a már már megszámlálhatatlan rekordja mellé felírhatna egy újabbat is. George Blanda volt a legöregebb játékos aki valaha is pályára lépett. Az irányító 48 évesen játszott az NFL-ben így ezt a rekordot Brady már 2025-be egalizálhatná.

Fotó: instagram.com, nfl.com