Az NFL játékosok szakszervezete arra próbálja ösztökélni a játékosokat, hogy a koronavírus járvány miatt maradjanak távol a csapat önkéntes edzéseitől. Ez viszont nem annyira bölcs tanács a múlt héten történtek után ugyanis komoly pénzt bukhatnak ezzel.

A Denver Broncos offensive tackleje, Ja’Wuan James egy otthoni edzés alkalmával megsérült és miután az edzőközponttól távol sérült meg és a sérülés súlyossága miatt nem tud pályára lépni az idei szezonban így nagyságrendileg 10 millió dollárt bukott.

A szakszervezet tanácsával láthatólag nem foglalkoztak a New England Patriots játékosai ugyanis a beszámolók szerint nagyságrendileg 50-en megjelentek az önkéntes edzéseken. Ráadásul nem csak a “peremjátékosok” hanem a kezdők is szép számmal képviselték magukat.

Cam Newton MVP irányító, a speciális egység ásza Matthew Slater, az idén visszaszerzett offensive tackle Trent Brown és az offseasonban szerződtetett tight end Jonnu Smith is megjelent az edzésen. Szóval a Pats játékosai jobban félnek a pénzkieséstől mint a koronavírustól.

Fotó: gettyimages.com