A hírek szerint a Jacksonville Jaguars egyéves szerződést fog kötni Tim Tebow-al. A szerződés egyelőre még nem hivatalos, Ian Rapaport értesülései szerint a héten fogják véglegesíteni a kontraktust és a korábbi irányító tight endként tér vissza az NFL-be.

Tebow-t a 2010-es Draft 25. helyén választotta ki a Denver Broncos. Az irányító a személyiségével és a sajátos játékstílusával hamar belopta magát a szurkolók szívébe. Második szezonjában lett kezdő és palyoffba vezette a csapatát ahol megnyerte az első mérkőzését.

2012-ben azonban a Broncos szerződtette Peyton Manning-et és Tebow-nak nem volt maradása. Két csapat közül választhatott, a Jaguars és a Jets volt a két pályázó, és az irányító az utóbbit választotta. Itt viszont csak Mark Sanchez cseréje volt. Ezután még csatlakozott a Patriots-hoz és az Eagles de már nem lépett pályára.

Most viszont visszatér az NFL-be és tight end poszton számítanak a szolgálataira. A Jaguars vezetője személyében egy régi ismerőst üdvözölhet ugyanis Urban Meyer volt az egyetemi edzője is. A Florida Egyetemen dolgoztak együtt és olyan sikeres volt az együttműködés, hogy Tebow elsőkörös választott lett.

Fotó: ftw.usatoday.com, thecomeback.com