A Tampa Bay Buccaneers a héten egyéves szerződést kötött az egyik tartalékirányítójával így mostanra már kicsit sok játékosuk van a poszton. Tom Brady szerepe ugye nem kérdés de utána egy kis káosz alakult a Buccaneers jelenlegi rosterén.

A héten egyéves, 2.5 millió dolláros szerződést kötöttek Blaine Gabbert-el. Korábban viszont már hosszabbítottak a másik tavalyi tartalékkal Ryan Griffin-el. A két hosszabbítás között pedig a múlt hétvégén kiválasztották Kyle Trask-ot a Draft második körének utolsó helyén.

Gabbert-et a 10. helyen választotta ki a Jacksonville Jaguars a 2011-es Drafton. A pick viszont nem jött be és az irányító már az ötödik csapatát tapossa a profik között. 13-35-ös mérleggel rendelkezik kezdőként, 9.206 yardot, 50 touchdownt passzolt és 47 alkalommal adta el a labdát.

Szóval van egy korábbi elsőkörös, ám csalódást keltő irányítójuk. Egy tartalékok álma Ryan Griffin személyében akinek az NFL-ben eltöltött 8 szezonja alatt 18 passzolt yardja van. Illetve ott van egy idei második körös QB. Érdekes névsor és innen nézve könnyű lenne tippelni, hogy melyikük hullik majd ki az edzőtáborban.

Fotó: twitter.com, pewterreport.com