Terry Bradshaw a Pittsburgh Steelers legendája, négyszeres Super Bowl győztes irányító, kétszeres Super Bowl MVP, egyszeres alapszakasz MVP, Pro Bowl-er, All Pro kerettag és természetesen a Hírességek Csarnokának tagja. A pályafutása utolsó évében viszont megakadályozta, hogy Hall of Famer kövesse a csapatnál.

1983-ban meg kellett műteni a könyökét és a sérülése miatt kérdésessé vált a folytatás. A Steelers vezetősége megkérdezte a négyszeres győztes irányítóját, hogy készen áll-e a játékra a következő szezonban. Az irányító természetesen igennel felelt pedig annyira nem volt minden rendben.

Ez azért volt fontos mert a Steelers abban az évben a 21. helyen választott és akkor még elérhető volt egy bizonyos Dan Marino. A csapat vezetősége szerette volna kiválasztani Marinót de miután Bradshaw a folytatás mellett döntött ezért elengedték.

Marino a Pittsburgh-i Egyetem játékosa volt és végül a Miami Dolphins választotta ki a 27. helyen. Bradshaw a szezonban csak egy mérkőzésen lépett pályára, kiújult a sérülése és visszavonult a szezon után. Marino pedig a legtöbb irányító rekordot megdöntve Hall of Famer lett.

Fotó: behindsteelcurtain.com, thephinsider.com