Trey Lance kiválasztása után nem sok babér teremhet Jimmy Garoppolo számára a San Francisco 49ers csapatánál. A hírek szerint azonban az irányító nem esett kétségbe a helyzet miatt és igyekszik a lehető legtöbbet kihozni a jelenlegi állapotból.

Jimmy G elmondása szerint még pontosan emlékszik rá, hogy milyen is volt újoncnak lenni a profik között. Persze azért nem volt rossz helyzetben ugyanis Tom Brady mögött leshette el, hogy hogyan is kell játszani illetve alkalmazkodni a profi ligához.

“Ez egy körforgás. Fiatalként kerültem be az NFL körforgásába és Tom megmutatta az alapokat. Szuper volt a verseny és sokat fejlődtem. Így lesz velem és Trey-el. Ilyenné akarom kialakítani a kapcsolatunkat. Ezt nem kell erőltetni, ennek természetesen kell történnie.” – nyilatkozta Garoppolo.

Ez így mind szép és jó de azért nem ilyen egyszerű a helyzet. 24-9-es mérleggel rendelkezik a 49ers kezdőirányítójaként azonban 2018-ban 13, tavaly pedig 10 mérkőzést kellett kihagynia sérülés miatt. Mentornak meg igen drága, 26.4 millió dollárt foglal el az idei, 27 millió dollárt a jövő évi fizetési sapkából. Mentor lehet kezdőként és tartalékként de utóbbi esetén nem lehet megtartani ilyen fizetéssel.

Fotó: tmz.com, 49ers.com