Hétfő este lezárult a határidő ameddig a csapatoknak nyilatkozniuk kellett, hogy lehívják-e a 2018-as elsőkörös választottjaik ötödik éves opcióját vagy sem. Az első kör 22 játékosa megkapta a kiterjesztett szerződését ami nagyon jó de érdekesebb a helyzet az első 18 helyen.

Az első 18 választott közül csak egyetlen egy ötödik éves opcióját nem hívták le. Igazából a Las Vegas Raiders offensive tackleje is kivétel mert Ő már hosszútávú szerződéssel rendelkezik. Az igazi kivétel azonban a 10. helyen kiválasztott Josh Rosen aki hatalmas bust lett.

A kiválasztásáért ráadásul felcserélt az Arizona Cardinals és átadták az első kör mellett a harmadik és az ötödik körös választásukat. A szezon végén azonban a liga legrosszabb mérlegével zárva az első helyen választhattak. Miután draftolták Kyler Murray-t megszabadultak tőle.

Elcserélték a Miami Dolphins csapatával ahol elvesztette a Ryan Fitzpatrick-el folytatott versenyt. A tavalyi szezon kezdete előtt a Delfinek vezetősége is meg akart válni tőle és miután nem találtak trade partnert megváltak tőle. Azóta megjárta a Tampa Bay Buccaneers és a San Francisco 49ers csapatát is de egyetlen mérkőzésen sem lépett pályára.

Fotó: dolphinstal.eu, nfl.co, twitter.com