Már majd egy hete áll a bál Green Bay-ben aminek hátterében Aaron Rodgers és Brian Gutekunst general manager közti megromlott kapcsolat áll. Rodgers kifogásolta, hogy tavalyi Drafton úgy tradeltek fel egy irányítóért, hogy erről nem értesítették.

A Chicago Bears és a Tampa Bay Buccaneers vezetősége viszont egészen másképpen reagálta le a helyzetet. Persze könnyebb dolguk volt ugyanis a Draft előtt már hallani lehetett a Packers és Aaron Rodgers problémájáról így egy friss negatív példa állt előttük.

Az teljesen érthető, hogy a Bucs vezetősége értesítette Brady-t hogy irányítót is fognak választani a Drafton. Persze egy hétszeres Super Bowl győztes irányítóról beszélünk aki tulajdonképpen visszarakta a csapatot az NFL térképére. A második kör végén Kyle Trask lett a választottjuk.

A másik oldalon viszont ott van a Bears ahol a vezetőség ugyancsak értesítette Andy Dalton-t, hogy irányítót akarnak draftolni. Dalton csak idén érkezett, egyetlen mérkőzést sem játszott a csapatnál de a vezetőség mégis értesítette a tervekről.

Fotó: bostonherald.com, instagram.com