Jimmy Garoppolo helye igen erősen kérdésessé vált a szezon után is de most már szinte csak kérdőjelek vannak miután a Draft harmadik helyén kiválasztották Trey Lance-t. Ehhez képest viszont 24.1 millió dolláros alapfizetéssel rendelkezik és 26.4 millió dollárt foglal el a fizetési sapkában.

Azonban John Lynch general manager elmondása szerint nem fognak fizetéscsökkentést kérni és nem is fogják átstruktúrálni a szerződést. A 24.1 millió dolláros alapfizetés azonban tarthatatlan egy tartalék számára így valamin biztosan változtatni kell.

Jelenleg 18.2 millió dollár szabad hellyel rendelkeznek ami soknak tűnhet de szerződtetni kell a Drafton kiválasztott 8 játékosukat illetve Fred Warner hosszabbításának is kell hagyni némi extra helyet. Szóval ha a 49ers vezetősége nem akarja lecsökkenteni Garoppolo fizetését az közel sem azt jelenti, hogy a szezon kezdetén még a csapat játékosa lesz. Miután 2.8 millió dollár halott összeg mellett megválhatnak tőle így továbbra is nagy esélye van az elküldésének.

Fotó: twitter.com