Az idei Draft elején az irányítók domináltak és olyan számban választották ki a játékosokat amely Draft rekordot jelent. Az idei játékosbörze első két napján összesen 8 irányító került kiválasztásra ami rekordot jelent az 1967 közös Draft éra óta.

Ritka az olyan év amikor ennyire biztos az első választás mint idén. Trevor Lawrence kihagyhatatlan választás volt a Jacksonville Jaguars számára. A második helyen a New York Jets kiválasztotta Zach Wilson-t majd a harmadik helyen Trey Lance-t választotta a San Francisco 49ers.

A 11. helyre feljött a Chicago Bears és elvitte Justin Fields-t. Utána Mac Jones a New England Patriots játékosa lett a 15. helyen. Az első kör felénél sem jártunk és máris kiválasztottak 5 irányítót viszont elfogytak a Top ígéretek így hosszú ideig nem olvasták fel QB nevét.

A következő irányítót a második kör utolsó helyén választotta ki a Tampa Bay Buccaneers, Kyle Trask személyében. A harmadik kör második helyén a Minneosta Vikings Kellen Mond, majd a következő picknél a Houston Texans Davis Mills mellett döntött. Ezzel kialakult a 8 fős rekordot jelentő csoport.

Fotó: nfl.com