Csütörtök este robbant a bomba amikor kiderült, hogy Aaron Rodgers nem akar visszatérni a Green Bay Packers-hez. Először csak arról lehetett olvasni, hogy a 49ers megpróbálta megszerezni a tavalyi MVP-t de később kiderült, hogy az irányító igen nagyot csalódott a vezetőségben.

Hivatalos interjút nem adtak a felek úgyhogy csak a kiszivárgott információkra lehet támaszkodni. Ezek szerint Rodgers csak akkor lenne hajlandó visszatérni a Packers-hez ha a csapat megválik a jelenlegi general managerétől Brian Gutekuns-tól.

A kiszivárgott információk szerint Rodgers-nek az a baja, hogy nem szólt neki, hogy tavaly irányítót akar draftolni az első körben. Jordan Love kiválasztásának tervéről ráadásul nem csak az irányítónak hanem Matt LaFleur vezetőedzőnek sem szólt. Rodgers úgy érzi, hogy a GM terveiben az szerepelt, hogy megszabadul tőle a 2020-as szezon után.

A Draft során a general managernek nem kell kikérni egyetlen játékos véleményét sem, bárki is legyen az. Persze ilyen karakterek esetén probléma lehet a dologból ahogyan ez most meg is történt. Ráadásul az idei Draftja igen gyengén sikerült úgyhogy a végén Gutekuns könnyen ráfaraghat az elmúlt hét történéseire.

Fotó: nfl.com, packerswire.usatoday.com