Teddy Bridgewater Denverben folytatja

Teddy Bridgewater Denverben folytatja

Voltak még nyitott kérdések, amiket a Panthers szerdán megválaszolt. A Panthers szabaddá tette az utat az új irányító, Sam Darnold számára, hogy mindenféle feje felett gyülekező felhő vagy a státuszával kapcsolatos kétségek nélkül dolgozhasson: az aktuális kezdő irányítót, Teddy Bridgewater-t elcserélte a Broncoshoz egy 2021-es hatodik körös pickért.

Bridgewater elcserélése elkerülhetetlen volt, miután a Panthers a hónap elején három választást (köztük egy jövő évi második és negyedik köröst) adott a 23 éves Darnoldért.

A 28 éves Bridgewater tavaly 15 meccset kezdett a Panthers csapatában, egy találkozót kihagyott térdsérülés miatt.

A 2020-as évben 3733 yardot passzolt, és 69.1%-os passzmutatóval az ötödik helyen állt a ligában az állandó kezdők között. De mindössze 15 touchdownt passzolt a szezonban, és néhány meccs végén akadozott a játéka.

Persze a tavalyi év összes támadásbeli problémáját Bridgewaterre fogni álságos lenne. Mindössze három mérkőzésen játszott a futó Christian McCaffrey-vel , az utolsó a Kansas City elleni 33-31-es vereség volt, amely megmutatta, hogy milyen lehetett volna az offense.

Bridgewater 2019-ben 5-0-ás mutatót produkált kezdőként New Orleansban, jól játszott Drew Breest helyettesítve. De ezt nem tudta folytatni Charlotte-ban, ami ahhoz vezetett, hogy egy évvel azután, hogy a legutóbbi holtszezonban aláírt egy hároméves szerződést, elcserélték az irányítót.

Bridgewater kapta az NFL 2020-as Art Rooney Sportsmanship díját, amit minden évben annak a játékosnak ítélik oda, aki a legjobban demonstrálja a sportszerűséget a pályán.

Most már egy tisztábban kinéző depth chartjuk van, bár még mindig képesek lehetnek kiegészíteni a posztot, ha a hétvégén lehetőség adódik rá.

A Panthers csapatában a tartalék P.J. Walker és Will Grier, valamint a sokoldalú Tommy Stevens, az egykori tight end is bevethető a poszton.

A cserével így a Panthersnek már nyolc választása van a 2021-es NFL Drafton (8, 39., 73., 113., 151., 191., 193., 222.).

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershungary.com

Fotó: clutchpoints.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .