Egy guardra lenne a legnagyobb szüksége a támadófalnak, hiszen Kevin Zeitlert elengedtük, a Will Hernandez-Shane Lemieux páros pedig gyengének tűnik. Vajon milyen a felhozatal?

1. Alijah Vera-Tucker, USC

Az idei legjobb guard, akinek az utolsó évéből vakoldali tackle-ként is van tapasztalata. Hamar felfogja mi a helyzet a pályán, erős karokkal rendelkezik és lábon is jó. Vajon elég ez az 1/11-re?

2. Creed Humphrey, Oklahoma

Ritka a balkezes center, Humphrey azonban nemcsak emiatt tűnik ki a társai közül. A gyorsasága és az ereje is rendben van és ugyan nincs nagy hype körülötte, de könnyen lehet, hogy valaki megtalálja a személyében a kezdő centerét vagy valamelyik guardját.

3. Alex Leatherwood, Alabama

Ő az utolsó két évét töltötte el vakoldali tackle-ként, de a profik között inkább guardként lehet jövője. Szinte robotszerűen játszik és már az első naptól kezdve több poszton is segítséget nyújthat a következő csapata számára.

4. Quinn Meinerz, Wisconsin-Whitewater

Kis suliból érkezik, így emiatt sokak kedvence, persze ez még kevés lenne a boldoguláshoz. A 2020-as szezonja elmaradt, azonban így is 29 kezdőmérkőzésen van túl és ezalatt megbizonyosodhattunk arról, hogy NFL szintű képességekkel rendelkezik. Az egyetemen guard volt, de a következő szinten inkább centerként lehet jövője.

5. Jalen Mayfield, Michigan

Abszolút projekt, hiszen mindössze 15 mérkőzése van az egyetemen, mindet RT-ként játszotta le. Fizikailag rendben van, minden adott, hogy kiváló guard legyen az NFL-ben és akár a fal szélén is helytállhat, azonban némi türelemre lesz vele kapcsolatban szükség.

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu