A védőfal közepe finoman szólva sem a legerősebb poszt az idei Drafton és sok szakértő véleménye szerint az évfolyam leggyengébb posztja. Hosszú idő után idén választhatnak a legkevesebb játékost erről a posztról az első körben de ettől függetlenül lehet találni pár minőségi erősítést.

1. Levi Onwuzurike, Washington

Nem ő a legnagyobb testalkatú DT, azonban hihetetlenül atletikus és óriási upside-ja van. Az utolsó szezonját opt-out miatt kihagyta, de ha valakinek egy 3-tech defensive tackle kell, akkor a második kör elején Onwuzurike lehet az embere.

2. Christian Barmore, Alabama

Kevés tapasztalattal rendelkezik és egyelőre elég nyers a játéka is. Kétes a megítélése, olvastam olyan véleményt, amely az első kör végére várja, egy más írás azonban csak a harmadik nap elejére lövi be Barmore képességét.

3. Marlon Tuipulotu, USC

Annyira nem brillírozik a pass rush-ban, viszont a futások ellen hatékony. 1- és 2-gap sémában is megállja a helyét.

4. Milton Williams, Louisiana Tech

Alulméretezett játékos, aki 4,63 másodperc alatt futotta le a 40 yardot. A dinamikussága miatt elsősorban a passzsiettetésből veheti ki a részét és bizonyos snapeknél akár a védőfal szélére is felállítható.

5. Jay Tufele, USC

Ő a másik kiváló USC-s DT, jobb a pass rush-ban Tuipulotunál. Gyorsan lő ki a spanél és kiváló az egyensúlyérzéke, 3-tech-ben lehet sikeres az NFL-ben. Az utolsó szezonját opt-out miatt kihagyta, ami teljesen érthető, hiszen a nővére elég komolyan átesett a víruson, lélegeztetőgépen is volt.

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu