Az elmúlt években teljesen lezüllesztette Dave Gettleman a pass rusher állományt, Lorenzo Carter és Oshane Ximines a két legjobb emberünk, akiknek bőven van még bizonyítani valójuk. Vajon van elég jó az idei draft class, hogy megérje az 1/11-en húzni?

1. Azeez Ojulari, Georgia

Kiforrott pass rush repertoárral rendelkezik és az atletikus képességeivel sincs probléma. 3-4-es rendszerből érkezik, így vélhetően a mi védelmünkben is megtalálná a helyét. Gyakorlatilag holtversenyben van az első helyen, annyi előnye van Paye-hez képest, hogy hatékonyabb a passzjáték ellen és jobban illeszkedik Patrick Graham szisztémájába.

2. Kwity Paye, Michigan

Egy szörnyetegről beszélünk, aki hihetetlen játékokra képes és érzéke is van a focihoz. A pass rush move-jait nem sikerült kifejleszteni az egyetemen, de ha a megfelelő helyre kerül, akkor minden adott ahhoz, hogy egy kiváló védőt faragjanak belőle.

3. Jaelan Philips, Miami

Nem tudom hova helyezzem őt, hiszen egyszer már majdnem visszavonult az agyrázkódásai miatt. A játékával nincs gond, azonban emiatt könnyen lehet, hogy kicsúszik az első körből is.

4. Jayson Oweh, Penn State

Ő még jobban a fizikális képességeivel hódít, 4,37-es 40 yardot futott, ami egy defensive backtől is szép teljesítmény lenne. Nagyobb méretekkel rendelkezik, mint amilyennek látszik a pályán és én érzek kockázatot az ő kiválasztásában, hiszen a statisztikái azért elmaradnak az elvárttól. High risk, high reward.

5. Joe Tryon, Washington

Két szezonban láthattuk játszani, hiszen az első évét redshirt, az utolsót pedig opt out miatt kihagyta. Igencsak odacsapott 2019-ben, azonban szükség lett volna tőle még egy esztendőre ahhoz, hogy jobban belőjük a képességeit.

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu