Várható ide egy játékos érkezése, bár közel sem biztos, hogy az első körben. Andrew Thomas és Matthew Peart megerősítheti a helyét, Nate Soldernek pedig valószínűleg ez lesz az utolsó szezonja, így pont ideális lenne egy OT projekt.

1. Penei Sewell, Oregon

Ugyan kihagyta az idei évet, de meglepetés lenne nekem, ha nem választanák ki a top 5-ben. Kiváló futball IQ-val rendelkezik, remek az egyensúlyérzéke és jól fejezi be a blokkjait. Egyértelműen ő az idei legjobb.

2. Rashawn Slater, Northwestern

Szintén az opt-out mellett döntött, de így is 37 alkalommal kezdett az első három szezonjában. Senki ellen sem égett meg, még Chase Youngot is hatástalanítani tudta. Az optimálisnál kicsivel rövidebb karokkal rendelkezik, így elképzelhető, hogy valamelyik csapat belső falemberként tekint majd rá.

3. Christian Darrisaw, Virginia Tech

Kellően agilis a testalkatához képest és a technikájával sincs probléma. Elképzelhető, hogy valaki rá is guardként fog tekinteni. Meglepne, ha a top 20-on kívülre kerülne.

4. Teven Jenkins, Oklahoma State

Jenkins volt az NCAA egyik legkönyörtelenebb falembere, el akarta pusztítani az ellenfeleit. Talán az megkülönbözteti majd Will Hernandeztől, hogy a sípszó előtt is hatékony lesz. Gondban lehet a gyors edge rusherek ellen, így az alkalmazása a fal jobb oldalán javasolt.

5. Samuel Cosmi, Texas

Ezzel a névvel egy olasz balhátvéd is lehetne. Atletikus játékos, aki erős karokkal rendelkezik, de a technikája nem mindig megfelelő, így ezen javítani kell. Akár az első kör végére is odaérhet.

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu