A San Francisco 49ers vezetősége a hírek szerit két játékosra csökkentette a jelöltek számát. Korábban még arról lehetett olvasni, hogy egyelőre semmi sincs eldöntve, mindenki benne van a pakliban, de a második Pro Day-ek után a hírek szerint már kettőre csökkent a jelöltek száma.

A két fennmaradó jelölt Mac Jones és Trey Lance. Így kiesett a versenyből az Ohio State irányítója Justin Fields. Fields így kicsúszik a Top 3-ból és a 49ers utáni csapatok szép pénzt csinálhatnak belőle (és a 49ers által nem választott irányítóból), vagyis a választási helyük elcserélésével.

A 49ers-re visszatérve a szűkítésben egyet értenek a vezetők azonban a kiválasztottról megoszlanak a vélemények. Kyle Shanahan Mac Jones-t szeretné választani azonban a hírek szerint John Lynch general manager inkább Trey Lance felé húz.

Jimmy Garoppolo-nak is ez a páros adta meg a nagy pénzt és az irányító még mindig a fedélzeten van de a szerződése felépítése miatt könnyen meg tudnak válni tőle. A múltban nem a legjobb döntéseket hozták meg a felek amikor irányítókról volt szó így csak évek múlva lehet majd eldönteni, hogy melyiküknek volt igaza.

Fotó: instagram.com, dailysnark.com