Egyre jobban élesedik a helyzet, hiszen az első két részben az irányítókat és a futókat csekkoltam le, de most az elkapók következnek, akiket szívesen emlegetnek a csapatunkkal kapcsolatban. Nézzük mit gondolok róluk.

1. Ja’Marr Chase, LSU

Szerintem nem lehet nem szeretni az agresszív stílusát és a kompetitív mentalitását, a helyén vannak a tökei. Történelmi szezont futott 2019-ben, az első körös tehetségekkel teletűzdelt LSU offense-ből is ki tudott emelkedni, így nála abszolút elfér a tavalyi opt out. Hajlamos egy-egy play-t ellustálkodni, nem mindig ad bele mindent a futásblokkolásokba, de ennél nagyobb probléma ne legyen egy WR-nél. Komoly esélye lehet arra, hogy ő legyen a legjobb újonc a támadók közül.

2. Jaylen Waddle, Alabama

Speed kills, ahogy tartja az ősi dakota mondás. A sebességével büntet Waddle és többen is látják benne a következő Tyreek Hillt. Nem tűnik ki a méreteivel és kiemelkedő statisztikái sincsenek, de ezekkel az atletikus képességekkel óriási kincs lehet egy jó offensive coordinatornak. Volt egy bokasérülése 2020 októberében, így némi kérdés merül fel a tartósságát illetően.

3. DeVonta Smith, Alabama

Ugyanez lehet a probléma a Heisman győztes DeVonta Smith-nél is, akinek ugyan nem volt súlyos sérülése, de nem tudom mennyi ideig fogja húzni ezzel a testalkattal az NFL-ben. A képességével természetesen nincsenek bajok, talán ő futja meg a legjobban az útvonalakat az idei class-ból, de a 170 fontos tömege miatt nálam csak a harmadik helyre fér oda.

4. Rashod Bateman, Minnesota

Kedvelem Bateman játékát, akin nincs akkora hype, mint a társain, de ő is nagyot robbanthat. A játék minden elemében megállja a helyét és ugyan nem a legerősebb a 50-50 labdák esetén, de már újoncként is kezdőként lehet vele számolni.

5. Elijah Moore, Ole Miss

A.J. Brown és D.K. Metcalf után ő lehet a következő kiváló Ole Miss elkapó. A labdával a kezében és a hosszú elkapásoknál is veszélyes tud lenni és egy olyan minőségi slot célpontot jelenthet a következő irányítójának, aki az oldalvonal mellett is bevethető.

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu