Az Indianapolis Colts a három évvel ezelőtti Draft hatodik helyén választotta ki a Quenton Nelson guardot és az utóbbi évek egyik legjobb választásának számít. A támadófalember a profi pályafutása mindhárom évében bekerült a Pro Bowl és az All-Pro első keretébe is.

Háromból három All-Pro első csapatos kerettagság előtte csak egyetlen játékosnak (Barry Sanders) sikerült a liga történetében. Mindennek ellenére Jim Irsay tulajdonos bejelentése alapján azonban elképzelhető, hogy új poszton fog játszani az idei szezonban.

Anthony Castonzo visszavonulásával hatalmas lyuk maradt a fal bal szélén. Az idei Draft bővelkedik jó offensive tackleből és az sincs kizárva, hogy felcserélnek a legjobb két játékos egyikéért. Ha viszont nem Draftolnak egy tacklet sem akkor Nelson töltheti be a posztot.

Persze nem csak ez a két opció adott a számukra. A jelenlegi keretben szereplő játékosok közül Sam Tevi ésú Julie’n Davenport is betöltheti a posztot. Ez nem a legbiztosabb lenne de az azért az sem a legjobb ötlet, hogy a legjobb falemberedet új posztra küldöd.

Fotó: twitter.com, colts.com