A Kansas City Chiefs a Super Bowl-on tökéletesen láthatta, hogy mennyire fontos a támadófal szerepe és ma megerősítette a sorát. A Főnököknek sikerült megszerezniük a Baltimore Ravens támadófalemberét Orlando Brown-t akiért nem is fizettek olyan sokat.

A Chiefs megkapta a támadófalembert és a Ravens idei második körös és a jövő évi hatodik körös választását. Cserébe a Ravens megkapta a Chiefs idei első, harmadik, negyedik és a jövő évi ötödik körös választását is.

A falember még februárban cserét kért a csapattól és olyan együttesnél akarta folytatni a pályafutását ahol bal oldali tackle lehet.

A 2018-as Draft harmadik körében választotta ki a Ravens, eddigi hároméves pályafutása során pályára lépett az összes mérkőzésen, 42 találkozón kezdő volt. Igen jól ment neki a játék, az utolsó két szezonban bekerült a Pro Bowl keretbe is.

A tavalyi szezonban Ronnie Stanley sérülése után az alapszakasz nagy részében a fal bal szélén játszott és egész jól hozzászokott az új feladatköréhez. Persze nem csak “komfort” okokból érné meg a játékos posztváltása. Egyelőre viszi magával a korábbi szerződését de ha sikeres lesz az új állomáshelyén akkor egy komolyabb szerződés is kinéz neki.

Fotó: twitter.com