Alex Smith 16 szezon után hétfőn bejelentette, hogy felhagy a profi futballal. A veterán irányító tavaly tért vissza a liga történetének egyik legnagyobb sérüléséből de megvált tőle a Washington Football Team viszont több csapat is érdeklődött iránta a visszavonulása előtt.

A hírek szerint a Jacksonville Jaguars volt a legkomolyabb érdeklődő. Az 1/1-en biztosan Trevor Lawrence-t fogják választani és Smith a fiatal irányító mentora lehetett volna. Korábban ez már nagyon bejött amikor Patrick Mahomes Smith mögötte töltötte az újonc szezonját.

A másik érdeklődő a Houston Texans volt a hírek szerint. Ha marad akkor megkérdőjelezhetetlen Deshaun Watson kezdő posztja de minőségi tartalék lett volna mögötte. Ráadásul Watson-t még el is tilthatják a szexuális zaklatásos ügyei miatt.

A másik érdeklődő a New England Patriots, a Philadelphia Eagles és az Indianapolis Colts volt a hírek szerint. Egyik csapatnál sem kezdőként számítottak volna rá, valószínűleg a már korábban említett mentor szerepet szánták volna neki.

Fotó: twitter.com, mercurynews.com