Amikor arról volt szó, hogy melyik csapat cserélhetne fel egy irányítóért akkor a New England Patriots, a Denver Broncos, a Washington Football Team és újabban a Chicago Bears neve merült fel. A fővárosi csapatot azonban kihúzhatjuk a listáról ha hiszünk a legutóbbi nyilatkozatnak.

Ron Rivera vezetőedző elmondta, hogy elégedettek az irányítóhelyzetükkel. Emellett nagyon elégedettek a szabadügynökpiacon végzett tevékenységükkel így nincsenek kényszerhelyzetben. Szóval kiválaszthatják a legjobb elérhető játékost.

A Washington idén elengedte Alex Smith-t és szerződtette a veterán Ryan Fitzpatrick-et. Fitzmagic mellett még ott van Taylor Heinicke és Kyle Allen is. Ez a finoman sem jelent világverő egységet de lehet nem akarnak rizikózni miután nem is olyan régen csúnyán megégették magukat.

Két éve a 15. helyen Dwayne Haskins-t választották de már a tavalyi alapszakasz vége előtt megváltak tőle. Ha most felcserélnek egy olyan irányítóért aki nem fog beválni akkor még nagyobbat buknának a cserével. Ráadásul erre is van példa, 2012-ben három első és egy második kört is átadtak, hogy a második helyen kiválaszthassák Robert Griffin III-t.

Tehát mindent egybevetve hihetünk Rivera mesternek és nagy valószínűség szerint nem fognak rámenni egy irányítóra. Így pedig a támadófalba vagy a linebacker sorba érkezhet erősítés mert jelenleg ezek számítanak a legnagyobb hiányposztnak.

Fotó: espn.com, money.yahoo.com