A Miami Dolphins eddig az idei Draft legaktívabb csapata pedig még el sem kezdődött a játékosbörze. A Houston Texans-tól a Laremy Tunsil trade miatt megkapták a harmadik választást amit elcseréltek a San Francisco 49ers-el és megkapták a 12. helyet amivel (meg egy jövő évi elsőkörössel) felcseréltek az Eagles-el a 6. helyére.

Ez a hely viszont még nem véglegesen ugyanis a hírek szerint ismét cserélnének. A Miami Herald információi szerint már kapcsoltba is léptek az egyik érdeklődő csapattal. A korábbi hírek szerint Kyle Pitts tight end vagy Ja’Marr Chase elkapóért cseréltek az Eagles-el.

A tight endet az Atlanta Falcons vagy a Cincinnati Bengals is kiválaszthatja a negyedik vagy ötödik helyen. Ha Pitts kimegy 4. helyen akkor a Bengals Chase-el vagy az offensive tackle Penei Sewell-el vigasztalódat. Így ha csak a tight endben és az elkapóban gondolkodnak akkor könnyen lemaradhatnak mindkettőről.

Ebből kiindulva Sewell nem érdekli Őket. Szóval elbukhatják mindkét játékost akiért feljöttek a 6. helyre. A felmozgás pedig nem volt olcsó mert az Eagles-nek átadták a jövő évi első körös választásuk. Szóval ha tényleg így van akkor teljesen érthető, hogy elindult a válság menedzsment.

Ha tényleg beigazolódik a fenti forgatókönyv, három irányító majd Pitts, majd Chase lesz az első ötös akkor bent lesz két Top prospectnek számító irányító. És akkor jöhet a Denver Broncos, a New England Patriots, Washington Football Team hármasa akiket alaposan meg lehet “fejni” ha irányítót akarnak.

Igazából belegondolva lehet, hogy ez volt a Dolphins vezetőségének célja. Egyetlen probléma ha a Falcons elcseréli a negyedik helyet. A Bengals biztosan nem QB-t fog húzni szóval egy irányító garantáltan maradni fog de ezzel némileg értéktelenedve a hatodik választás értéke.

Fotó: miamiherald.com, onsideview.com