A hírek szerint már több csapat is megkereste a Dallas Cowboys csapatát, hogy megérdeklődjék mennyiért adnák át a 10. választás jogát. A csapat alelnöke, Stephen Jones elmondása szerint a játékosbörzéhez közeledve egyre több érdeklődő lesz így fel kell készülniük.

Egy választás értékét, a Draft közben, az határozza meg, hogy kik azok a játékosok akik még elérhetők a választáskor. Tehát igazából annyit ér a választás amennyit egy csapat hajlandó feláldozni a kiválasztott játékosért. E tekintetben pedig az irányítók a legkeresettebbek.

Igazán akkor ér sokat a 10. választás ha akkor még elérhető lesz a legjobbnak tartott 5 irányító egyike. Erre viszont nagyon kevés esély mutatkozik és simán benne van a pakliban, hogy öt irányító lesz az idei első 9 kiválasztott játékos között.

Másfelől viszont a 10. helyen nem elérhető a Cowboys vezetősége által kinézett játékos. A hírek szerint Jerry Jones beleszerelmesedett Kyle Pitts tight endbe aki garantáltan nem lesz elérhető a választásukkor. Ha Őt akarják fel kell cserélniük amiért egy jövőbeli elsőkörös választást fel kellene áldozniuk.

Szóval ha a kinézet játékosodat akarod akkor bukod a jövő évi elsőt… Igazán nem tetszenek a választásodkor elérhető játékosok… Így tényleg megérné elcserélné a picket ha jön olyan csapat amelyik legalább egy elsőkörös választást adna…

Fotó: bloggingtheboys.com, sportscasting.com