Andy Reid tegnap megszólalt a csapat két korábbi offensive tacklejével kapcsolatban. A Super Bowl-on nem tudott pályára lépni a csapat két kezdő tackleje és mindenki láthatta az eredményt. Patrick Mahomes szinte az egész mérkőzésen menekült a Buccaneers védői elől.

Ezért számított óriási meglepetésnek, hogy a csapat a döntő után nem sokkal megvált Mitchell Schwartz-tól és Eric Fisher-től. A vezetőedző állítása szerint viszont az elküldés szükségszerű volt, hogy rendbe tudják tenni a csapat fizetési sapkáját.

Schwartz és Fisher helyzete ütközött a fizetési szempontokkal. Reid véleménye szerint Brett Veach general manager és emberei kitűnő munkát végeznek, hogy a liga elitéhez tartozó csapatuk legyen. Sohasem tudod mi vár rád és bárki visszatérhet. Az ajtó mindig nyitva marad előttük.

Persze az már más kérdés, hogy milyen fizetéssel. Schwartz után 3.75, Fisher után 3.181 millió dollár halott összeg maradt így úgy kellene visszahozni Őket, hogy a korábbi helyüknél kevesebbet foglaljanak el a jelenlegi halott összeggel együtt.

Fotó: twitter.com, arrowheadone.one