Csak pár nap telt el azóta, hogy a Seattle Seahawks szerződtette a korábbi elsőkörös védőt máris bajba került a defensive end. A hírek szerint a New Orleans-i rendőrség keresi a defensive endet mert két nappal ezelőtt megvert valakit egy kávézóban.

Ezen igazából meg sem lepődünk ugyanis tökéletesen beillik Smith balhéinak sorába. A játékost a múltban letartóztatták ittas vezetés, engedély nélküli lőfegyver birtoklás, bombafenyegetés, vandalizmus és cserbenhagyás miatt is.

Smith négy év kihagyás, amit eltiltás miatt hagyott ki, tavaly tért vissza és a Dallas Cowboys játékosa volt. Pályára lépett az összes alapszakasz mérkőzésen és 5 sacket szerzett tavaly. A hírek szerint a Seahawks vezetősége már tavaly érdeklődött iránta és trade időszak lejárta előtt meg is akarták szerezni.

Most viszont, hogy napvilágra került a mostani ügy nem biztos, hogy valaha is pályára fog lépni Seahawks mezben. Szeptemberben tölti be a 32. életévét és a Seahawks vezetősége könnyen lehet, hogy ne okozzon magának sok fejfájást, megválik a múlt héten szerződtetett játékosától.

Fotó: twitter.com