A hírek szerint egy olyan is felcserélhet az első körben egy irányítóért amelyikről eddig még szó sem esett. A Washington Football Team, a New England Patriots és a Denver Broncos csapatát emlegették eddig de most csatlakozott hozzájuk a Chicago Bears is.

Korábban Mitchell Trubisky-ért igen sokat feláldoztak de idén szabadon távozott a piacról. Maradt a csapatnál a tavaly megszerzett Nick Foles és Andy Dalton akit idén szerződtettek a piacról. A jelek szerint maximális azért mégsem elégedettek az irányító felhozattal.

Miután az előző két Drafton nem rendelkeztek első körös választással így most a hírek szerint az első napi választásukat bedobnák egy irányítóért. Ráadásul azt is tudni vélik, hogy a Dallas Cowboys által birtokolt 10. választást nézték ki maguknak.

Persze ha még lesz akkor irányító. Trevor Lawrence, Zach Wilson, Justin Fields, Mac Jones és Trey Lance számít az évfolyam legjobb irányító ígéretének. Az első három helyen biztosan QB-t fognak választani. A következő hat helyen simán kimehet a maradék két irányító így lehet, hogy a 10. hely idén kevés lesz egy Top prospect irányítóért.

Fotó: dawindycity.com