Trevor Lawrence-t az idei évfolyam messze legjobb játékosának tartják és olyannyira kiemelkedő ígéretnek számít amilyen egy generációban csak egyszer van. Egyes vélemények szerint 40 éve nem volt ennyire NFL kész és kiemelkedő ígéret.

Ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy Lawrence nagyobb tehetségnek számít mint Andrew Luck, John Elway és Peyton Manning az egyetemi éveik után. Ez viszont talán egy kicsit merész kijelentés és nem kis súlyt helyez a jövőbeli 1/1-es vállaira.

A jelenleg 21 éves játékos három szezont húzott le a Clemson irányítójaként. 40 mérkőzést játszott és 36 találkozón volt kezdő. 10.098 yardot, 90 touchdownt passzolt és 17 alkalommal adta el a labdát. Emellett 943 yardot és 18 touchdownt futott.

Az, hogy valóban olyan karriert fog befutni az NFL-ben mint a fent említett elődök azt jelenleg lehetetlen megjósolni. Peyton Manning és John Elway Hall of Famer pályafutást futottak be és kétszer megnyerték a nagydöntőt. Andrew Luck viszont idejekorán visszavonult és itt jön be a vezetőség felelőssége.

Az Indianapolis Colts vezetősége egyszerűen képtelen volt megvédeni az irányítót aki a visszatérő sérülései miatt még 30 éves kora előtt visszavonulni kényszerült. Szóval megfelelő támadófal, célpontok és csapattársak nélkül nem fog menni. És azért valljuk be, hogy a Jaguars nem arról híres, hogy kiemelkedő játékosok alkotják.

Fotó: instagram.com, twitter.com, nfl.com