A hétvégén került nyilvánosságra egy hír ami szerint a Washington Football Team vezetősége átadná az összes idei választását a negyedik válaszáért cserébe. A fővárosi csapat így ki tudna választani egy irányítót és a Falcons megkapná a Washington összes idei választását.

Igen hihetetlen ötletnek tűnik de már történt ilyen a liga történetében. 1999-ben Donovan McNabb kiválasztását pont azért fütyülték ki a szurkolók mert egy bizonyos Ricky Williams nevű running backet akartak. Végül három választással később választották ki Williams-t de nagyon nem volt olcsó.

Az akkori ötödik választást pont a Washington Redskins birtokolta és szó szerint egy zsák picket adtak a választásért. A Saints az ötödik választásért cserébe átadta az 1999-es Draft 1., 3., 4., 5., 6.,7. és a 2000-es Draft első és harmadik körös választását. A futóért cserébe összesen 8 választást adtak amelyből kettő elsőkörös pick volt.

This image has an empty alt attribute; its file name is IMG-0150.jpg

Williams nem teljesített rosszul, 10 ezer futott yard felett fejezte be a pályafutását de nem lett az “difference maker” akit ennyi pickért várhatnánk. Ráadásul három szezon után távozott New Orleans-ból és a legjobb szezonjait a Miami Dolphins játékosaként futotta.

Fotó: instagram.com