Az LSU 21 éves elkapója, Ja’Marr Chase számít az idei évfolyam legjobb elkapójának és olyan jó ígéretnek számít amilyen már régen nem volt elkapó poszton. Legutóbb az Atlanta Falcons elkapóját, Julio Jones-t tartották ilyen jó képességű elkapónak.

A koronavírus járvány miatt kihagyta a tavalyi szezont így tulajdonképpen csak két szezon után kerül be a profi ligába. Az utolsó lejátszott szezonjában bajnok lett, 1.780 elkapott yardot és 20 elkapott touchdownt szerzett. Viszont nem szabad elfelejteni, hogy abban a csapatban Joe Burrow volt az irányítója, Justin Jefferson az elkapótársa és Clyde Edwards-Helaire a running back.

A Draft első pickjei irányítók lesznek de utána rögtön kiválaszthatják Chase-t. Kyle Pitts tight end, Penei Sewell offensive tackle és DeVonta Smith elkapó lesznek a legnagyobb, nem irányítóposzton szereplő riválisai. A legérdekesebb viszont az lenne ha a Falcons választaná ki.

Akkor egy csapatban lehetne az igazi Julio Jones és az utóda. Persze ez kicsit luxus lenne ugyanis sok poszton erősítésre szorul a Falcons. Ráadásul a szerződése, pontosabban a halott összeg miatt, nem lehet olyan könnyen elcserélni Jones-t. Az viszont biztos, hogy Chase már nem lesz elérhető a 10. választásnál (de valószínűleg a hetediknél sem).

Fotó: youtube.com, 247sports.com