A Dallas Cowboys a 10. választást birtokolja a Draft első körében így a választásukkor még bőven elérhetők lesznek magasan rangsorolt játékosok. A hírek szerint Jerry Jones tulajdonosnak azonban szokás szerint olyan játékos kell akit nem kaphat meg (egyszerűen).

A hírek szerint a Florida tight endjébe, Kyle Pitts-be szerelemesedett bele Jones. Ez viszont lehetetlen küldetésnek minősül a 10. helyen ugyanis addig biztosan nem fog lecsúszni. Ha meg akarják szerezni a tight endet akkor fel kell tradelniük.

Ráadásul jó “magasra” mert az Atlanta Falcons-tól lefele bárki kiválaszthatja. Ha a Falcons elcseréli a választást mást csapattal akkor nem kell aggódniuk ugyanis az irányítóért menne fel. De az ötödik és a hatodik helyen választó csapat lesz veszélyes.

A Bengals vagy a Dolphins is kiválaszthatja Pitts-t. Így ha mindenáron Őt akarják akkor velük kell cserélniük. Erre a cserére viszont biztosan rámegy a jövő évi első körük is. Vagy maradnak a jelenlegi helyükön és elviszik pl. Patrick Surtain cornerbacket.

Fotó: sportingnews.com, theglobalerald.com