A hírek szerint a Washington Football Team igen komolyan gondolja, hogy megszerzi a Draft negyedik választásának jogát az Atlanta Falcons csapatától. Ráadásul nem is sajnálnák rá a pénzt, vagyis pontosabban a választásokat ugyanis az idei összes választásukat átadnák.

A fővárosi csapat idén elengedte Alex Smith-t de megszerezte az ugyancsak veterán Ryan Fitzpatick-et. Fitzmagic-en kívül Kyle Allen és Taylor Heinicke is a keretben szerepel de már korábban is emlegették, hogy további erősítést tervez a vezetőség.

Ha pedig ezt az utat választják és tényleg feladják az egész idei Draftjukat egy választásért az igen nagyot szólna. Nagyon szokatlan de nem példa értékű ugyanis 1999-ben a New Orleans Saints megtette ugyanezt, hogy kiválaszthassa Ricky Williams running backet.

Jelen állás szerint Trevor Lawrence lesz az első, Zach Wilson a második, Mac Jones pedig a harmadik választott. Így ha felcserélnek akkor a negyedik helyen Trey Lance-t vagy Justin Fields-t választhatják. A hírek szerint előbbit szeretnék megszerezni. Érdekes megoldás lenne és igen nagy nyomást helyeznének a fiatal irányítóra ha az egész Draftjukat beáldoznák miatta.

Fotó: insidethestar.com, th.bing.com