A cornerbackek között indul Caleb Farley az idei Drafton és posztján az évfolyam legjobb játékosai között tartják számon. Nem a legjobbnak tartják mert több prospect is ígéretesebbnek tűnik a szakértők szerint de az első vagy legrosszabb esetben a második körben ki fogják választani.

Patrick Surtain II, Greg Newsome II és Jaycee Horn a három fő riválisa a poszton és elmondása szerint mindegyik csapat meg fogja bánni amelyik elpasszolja Őt a Drafton. Úgy akar majd bosszút állni vagy bizonyítani ahogyan Randy Moss tette miután csak a 21. helyen választották ki és Hall of Famer pályafutást futott.

Farley nagyon jó méretekkel, sebességgel és atletikussággal rendelkezik. Nagyon jó sikerült a két évvel ezelőtti szezonja viszont a koronavírus járványra hivatkozva kihagyta a tavalyi szezont ami most igencsak visszaüthet a Draft értéke miatt.

Nincs kizárva, hogy mégis Ő lesz az idei első kiválasztott cornerback de a tavalyi kihagyás és a korábbi sérülések miatt ez szerintem nem fog bekövetkezni. Hátsérülése miatt még a Pro Day-en sem tudott részt venni így lehetősége lesz igen sok csapaton bosszút állni mert az első kör végénél hamarabb nem fogják elvinni.

Fotó: gobblercountry.com, dallasnews.com