Russell Wilson nem megy sehova!

Russell Wilson nem megy sehova!

Az offseasonban az egyik fő pletyka Deshaun Watson távozási szándéka és zaklatási ügye mellett Russell Wilson távozási szándéka volt. A Seattle Seahawks szurkolóinak azonban nem kell tovább aggódnia ugyanis a legutóbbi nyilatkozat alapján maradni fog az irányító.

Wilson-nak azzal támadt problémája, hogy nem védik meg kellőképpen és a vezetőség nem igazol olyan játékosokat akik megfelelő védelmet jelentenének a támadófalban. Ez igazából idén sem változott, Gabe Jackson szerződtetését leszámítva, de a hírek szerint most már nem akar távozni az irányító.

Erről a csapat defensive endje Carlos Dunlap beszélt. A csapat március elején elküldte, majd a hónap végén újraszerződtette a védőfalembert aki a legutóbbi nyilatkozatában elárulta, hogy Wilson elmondta neki velük van és velük is fog maradni. Persze ez nem perdöntő de pár nyilatkozaton kívül semmi jel sem utal arra, hogy komolyan elcserélnék az irányítót.

Fotó: twitter.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .