Bill Belichick sem tévedhetetlen

Bill Belichick sem tévedhetetlen

A Sötét Nagyúr az NFL történetének egyik legnagyobb edzője de azért neki sem jön be minden döntése. Két éve célpontot akart adni Tom Brady-nek és a 2019-es első körének utolsó helyén utolsó helyén kiválasztotta N’Keal Harry-t de eddig hatalmas melléfogásnak bizonyult a döntése.

Harry az eddigi pályafutása alatt csak 21 mérkőzésen tudott pályára lépni és amikor játszott akkor sem teljesített valami fényesen. 45 elkapásból 414 elkapott yardot és 4 elkapott touchdownt szerzett. A második körben kiválasztottak két olyan elkapót akik sokkal jobban teljesítettek ráadásul a megfigyelők Őket ajánlottak. Azonban a javaslatok ellenére Belichick ragaszkodott Harry-hez.

Deebo Samuel-t és A. J. Brown-t javasolták a vezetőedzőnek. Előbbit a 36. helyen a 49ers, utóbbit az 51. helyen a Titans választotta ki. Előbbi 22 mérkőzésen 1.193 yardot és 4 touchdownt, míg utóbbi 30 mérkőzésen 2.126 yardot és 19 TD-t szerzett.

Fotó: clutchpoints.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .