Az elkapó akit szinte lehetetlen megállítani

Az elkapó akit szinte lehetetlen megállítani

Ha az idei Draft legjobb elkapóiról esik szó akkor főként három játékost emlegetnek Ja’Marr Chase (LSU), Jaylen Waddle (Alabama) és Devonta Smith (Alabama) személyében. De van egy olyan játékos akit az elkapás után szinte nem tudnak megállítani a védők.

Ő Kadarius Toney a Florida elkapója. Az elkapások után az évfolyam legjobban teljesítő elkapója és az elkapások során sem jön zavarba ugyanis az egyetemen 123 elkapható átadásból csak 3-at ejtett el. A többieket készebb elkapónak tartják de ha nagy játékokat akarunk látni akkor Őt kell figyelni.

A sebességének köszönhetően az NFL-ben egy dinamikus elkapó és veszélyes punt returner lehet. Outside receiver, slot receiver és egyesek véleménye szerint running back poszton is bevethető. Az egyik fő probléma vele kapcsolatban, hogy csak tavaly lett kezdő.

A tavalyi szezonban 70 elkapásból, 984 elkapott yardja és 10 elkapott touchdownja volt. Az első három évében viszont csak 50 elkapása, 606 elkapott yardja és 2 elkapott TD-je volt. Jelenleg második körös tehetségnek számít de az első kör végére is beférhet.

Hogy mennyire is veszélyes az elkapó:

Fotó: wcjb.com, Videó: pff.com/twitter

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .