Néhány szakoldal tippje a 32. választásra

Néhány szakoldal tippje a 32. választásra

Minél hátrébb választ a drafton egy csapat, annál nagyobb a szórás a szakelemzők véleményében. Emeljünk ki párat, mit jósolnak a Bucs idei első körére! ( Már amennyiben nem lesz le, vagy felmozgás)

NFL.com: Gregory Rousseau (Edge, Miami)

PFF: Walker Little (OT, Stanford)

ESPN, Todd McShay: Zaven Collins (Edge, Tulsa) 6’5″, 259.

Itt megjegyezném, hogy Collins neve, akit a jelenlegi NFL-ből leginkább Leighton Vander Esch-hez hasonlítanak, egyre több helyen kerül említésre ezen a választáson. Meg is nézhetjük az ő erősségeit és gyengeségeit!

Erősségek: Háromszoros Bronco Nagurski díjas védő, aki mindhárom egyetemi évében egyenletesen jó teljesítményt nyújtott. Képes az egész pályát bejátszani, zónázása passz védelemben egészen kiváló. Jól olvassa az irányítókat és képes lejönni a blokkokról, s így csatlakozik ismételten a játékba. Meg kell említeni nála, hogy a pályán való játéka nagyon fegyelmezett, nem hajlamos rá, hogy túlzottan elkapja a hév.

Gyengeségek: Az előbb említett dolog egyben az egyik gyengeségre is rámutat. Collinstól több agresszióra lesz szükség az NFL-ben, főleg a lyukakba való megérkezéskor. Játékát nézve nagyon kevés ösztönös mozdulatot láthatunk. Hozzátéve, hogy méretei miatt irányváltoztatási képessége is korlátozott, egyfajta játékban mutatott “lassúság” felfedezhető. Fejlődnie kell a szerelési szögek megválasztásánál is.

Szóval ő Zaven Collins. Folytassuk!

CBS, Ryan Wilson: Jalen Mayfield (OT, Michigan)

CBS, Chris Tapparo: Jalen Mayfield (OT, Michigan)

CBS, Josh Edwards: Levi Onwuzurike (DL3T, Washington)

Drafttek.com: Christian Barmore (DL3T, Alabama)

Bucs Nation: Jaelan Phillips (Edge, Miami)

Meg persze még rengeteg név a számtalan oldalon. De azt hiszem így is ráláthatunk, a 32. hely “belövése” mennyire sokszínű.

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .