Mi lesz Teddy Bridgewater-el?

Mi lesz Teddy Bridgewater-el?

A Carolina Panthers tegnap megszerezte Sam Darnold-ot a New York jets csapatától egy idei hatodik, egy jövő évi második és negyedik körös választásért. A fiatal irányító érkezésével továbbra már nincs szükségük Teddy Bridgewater-re. Csakhogy nem lesz olyan egyszerű megszabadulni tőle.

A tavaly aláírt hároméves, 63 millió dolláros szerződése a probléma amelyből még két év hátravan. Jelenleg nincs értelme kirúgni mert 20 millió dollár halott összeg maradna utána. Ha június 1. után vágják ki akkor is megmarad 15 millió dollárnyi halott összeg. Trade esetén viszont 10 és 5 millió dollár halott összeg az arány.

Miután a kirúgása esetén csak 3 millió dollárt szabadítanának fel, 20 millió halott össze mellett így ez nem járható. A fenti számok alapján el kellene cserélni na de hát melyik csapat tudná, vagy akarná bevállalni ilyen fizetéssel? 18 milliót magával vinne az idei szerződéből és 21 millió dollárba kerülne jövőre.

A szakértők szerint négy csapat vállalhatja be Bridgewater-t. Az első a Washington Football Team ahol versenyhelyzet elé állítanák Ryan Fitzpatrick-et (ehhez viszont kicsit drága). A másik a New England Patriots de Bill Belichick nem fog ennyit kifizetni az biztos.

A harmadik a Denver Broncos. Ez tűnik a legéletképesebb megoldásnak mert ki tudják fizetni. Viszont a hírek szerint inkább a Draftról erősítenének. Ez viszont nem jött be nekik az elmúlt 5 évben. A negyedik a Texans ahol Deshaun Watson-t pótolnák eltiltás vagy távozása esetén. Erre viszont lenne olcsóbb megoldás. Szóval szerintem Broncos vagy semmi.

Fotó: usatoday.com, newsnatic.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .