Börtönbüntetést kaphat a Vikings tavalyi elsőkörös választottja

Börtönbüntetést kaphat a Vikings tavalyi elsőkörös választottja

Hatalmas bajba keverte magát Jeff Gladney akit a tavalyi Draft első körében választott ki a Minnesota Vikings csapata. A vádak szerint a védő pénteken rendesen helyben hagyta barátnőjét és ha elítélik akkor a hírek szerint kettőtől tíz évig terjedő börtönbüntetést kaphat ami véget vetne a profi pályafutásának.

A hírek szerint Gladney meg akarta nézni barátnője SMS-eit amit a hölgy nem akart megmutatni. Ezután a védő a haját megragadva a telefonhoz tartotta a fejét, hogy az arcfelismerő feloldja a telefonzárat. Eközben ököllel megütötte és fojtogatta is.

A jelentésben a nyomozók leírása alapján zúzódásokat találtak a hölgyön és körözést adtak ki a védő ellen. Ezután Gladney önként feladta magát a rendőrségen. Ha elítélik akkor biztosan véget ér az amúgy sem túl fényesen kezdődő pályafutása.

Gladney-t a Draft első körének 31. helyén választotta a Vikings. Rengeteg lehetőséget kapott az újonc évében de nagyon gyengén teljesített. 75 szerelést bemutatott és ugyan nem volt szerencséje mert az irányítók 95 alkalommal vették célba az általa őrzött játékost (3. legtöbb) amiből 68 átadás elkapással végződött. A PFF a tavalyi 121 cornerbackből a 102. helyen rangsorolta.

Fotó: nationalfootballpost.com, nfl.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .