Az idei évfolyam messze legjobb tight endje

Az idei évfolyam messze legjobb tight endje

2000. október. 6-án született és Pennsylvaniaban nőtt fel, oda járt középiskolába is. Ezekben az években tight endet és defensive endet is játszott, a tehetségére pedig hamar felfigyeltek, hiszen részt vett a 2018-as Under Armour All-America Game-en. A Floridát választotta egyeteméül. Ott csereként kezdett, majd a második évében rögtön robbantott, hiszen 649 yardot és 5 touchdownt ért el. A legjava azonban még csak ezután jött, hiszen a legutóbbi szezonban őt választották meg a legjobb tight endnek és természetesen járt az All-American tagság is (a 2019-es és a 2020-as All-SEC első csapat mellett) összejött.

Erősségek

  • Prototípus TE méretek
  • Hihetetlenül atletikus
  • Igazi matchup nightmare lehet
  • Könnyen el tud szakadni az emberétől
  • Bármikor benne van egy nagy játék

Gyengeségek

  • Javítani kell a blokkolójátékán
  • Többnyire slot elkapóként szerepelt

Felmerül néha az emberben a kérdés, hogy van-e értelme tight endet draftolni az első körben. Ha megnézzük Travis Kelce, Darren Waller vagy George Kittle teljesítményét, akkor az a válasz, hogy igen. Pitts is elérheti ezt a szintet, akit leginkább Wallerhez lehet hasonlítani. Nagy hiánycikk nálunk egy fizikális elkapó, amire WR/TE hibridként adhat választ Pitts. Persze ne feledjük, hogy továbbra is óriási a szeretet Evan Engram irányába és amíg ő nálunk van, addig minimális esélyt látok erre a pickre. Ezen kívül Jason Garrett sem a legjobb offensive coordinator lenne a rookie számára, aki inkább a klasszikus szerepkört preferálná ezen a poszton. Az egekben van Pitts potenciálja, így nem lepődnék meg, ha már a top 10-ben gazdára talál.

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .