A Sam Darnold trade után biztossá vált a Zach Wilson Draft

A Sam Darnold trade után biztossá vált a Zach Wilson Draft

A New York Jets tegnap elcserélte Sam Darnold-ot a Carolina Panthers csapatával így biztossá vált, hogy irányítót fognak választani a második helyen. A poszt biztos és szinte az is biztosnak tekinthető, hogy Zach Wilson lesz a választottjuk.

Trevor Lawrence tuti befutó az 1/1-es helyen és még Justin Fields, Trey Lance vagy Mac Jones jön még szóba elsőkörös irányítóként de Wilson a favorit a második helyre.

BYU Cougars irányítója hároméves pályafutása alatt 7.652 yardot passzolt, 56 touchdownt passzolt és 15 interceptiont dobott. 67.6%-os pontossággal passzolt. Emellett futott még 642 yardot és 15 touchdownt.

Nagyon jó karja van, egyaránt pontos a hosszú passzoknál és a rövid gyors átadásoknál is. Jó lábmunkája van és ugyan nem egy Lamar Jackson de gyors és atletikus játékos. Mozgékonyságával meg tudja hosszabbítani a játékokat. Van amikor túl sokáig tartja a labdát de minden képessége megvan hozzá, hogy a jövő egyik meghatározó irányítója legyen.

Fotó: twitter.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .