A linebacker aki megkeserítheti az irányítók életét

A linebacker aki megkeserítheti az irányítók életét

Az idei évfolyam egyik érdekes játékosa Chazz Surratt aki linebacker poszton indul a Drafton de az Egyetemen még irányítóként kezdett. A North Carolina kezdőirányítójaként 7 mérkőzésen, 1.342 yardot, 8 touchdownt passzolt és 7-szer adta el a labdát 2017-ben majd 2019-ben linebacker lett belőle.

A váltás nagyon bejött ugyanis mindkét szezonban bekerült az All-ACC első csapatába. 2019 óta 46 alkalommal helyezte nyomás alá az ellenfelek irányítóit amelynél többre egyetlen linebacker sem volt képes az idei évfolyamban. Két szezon alatt 206 tacklet, 12.5 sacket, 2 kierőszakolt fumblet és 2 interceptiont szerzett.

Surratt nagyon jó képességű, jó méretekkel, sebességgel és atletikussággal rendelkezik. Jól szerepel a blitzeknél de még fejlődnie kell. Sok missed tacklet produkál és alkalmanként a játékolvasással is meggyűlik a baja. Második, harmadik körös ígéretnek számít de fejlődőképes és nagyon jó “befektetésnek” tűnik.

Fotó: twitter.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .