A Bengals nem tervezi elcserélni az 5. választást

A Bengals nem tervezi elcserélni az 5. választást

Az elmúlt hetekben a San Francisco 49ers, a Miami Dolphins és a Philadelphia Eagles az egymás közti cserékkel alaposan felforgatta a Draft elejét és az Atlanta Falcons is árulni kezdte a negyedik választást. Az ötödik választás viszont nem eladó a hírek szerint.

A sok trade után az 5. választás birtokló Cincinnati Bengals vezetőségét kérdezték a terveikkel kapcsolatban. A válaszuk szerint hisznek benne, hogy jó helyen vannak egy ütőképes játékos kiválasztásához. Nem akarnak túlságosan mohók lenni és nem akarják elveszteni egy versenyképes játékos kiválasztásának lehetőségét.

Ebben tulajdonképpen igazuk van és olyan helyen vannak, hogy ki tudják választani a Draft legjobb játékosát. Az első három választott irányító lesz, ha a Falcons tud cserélni akkor a negyedik is, és miután tavaly az 1/1-en Joe Burrow-t választották így nekik nem kell irányító.

Szóval ki tudják választani az évfolyam legjobb, nem irányítóposzton szereplő játékosát. Több lehetőségből is választhatnak. Burrow védelmére kiválaszthatják az Oregon left tacklejét Penei Sewell-t vagy célpontot adhatnak az irányítójuknak. Az LSU wide receivere Ja’Marr Chase vagy a Florida tight endje Kyle Pitts is elérhető lesz a számukra.

Fotó: bengals.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .