Jimmy Garoppolo-ért első körös választást kér a 49ers

Jimmy Garoppolo-ért első körös választást kér a 49ers

Az NFL.com munkatársának, Mike Giardi-nak az értesülései szerint a San Francisco 49ers elsőkörös választást kér a kezdőirányítójáért. Persze nagy kérdés, hogy melyik csapat fizetne ennyit Jimmy Garoppolo-ért a sérülései és a tavalyi gyenge játéka után.

A 49ers megszerezte a Miami Dolphins-tól a harmadik választás jogát és miután igen sokat “kifizettek” a választásért így biztosan irányítót fognak választani. Jimmy G így létszámfelettivé vált és kellene találni egy csapatot amelyikkel el tudnák cserélni.

Garoppolo két éve kezdő volt mind a 16 alapszakasz mérkőzésen és végül Super Bowl-t játszott a 49ers-el. Sérülések miatt 2018-ban viszont csak 3, tavaly pedig csak 6 mérkőzésen tudott pályára lépni. Tavaly 3-3-as mérleggel, 67,1%-os passzpontossággal, 1.096 yardot, 7 touchdownt passzolt és 5 alkalommal adta el a labdát.

Amelyik csapat irányítót akart a piacról az már megszerezte, a többi pedig a Draftról fog erősíteni. Elsőkörös választás elképzelhetetlennek tűnik. Ráadásul egy csere esetén 23.6 millió dollárt foglalna el a fizetési sapkából. Szóval nagyon úgy néz ki, hogy marad az irányító kivágása, amivel 2.8 milliós halott összeg mellett fel tudnák szabadítani az említett összeget.

Fotó: forbes.com,, sportingnews.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .