Urban Meyer példaképként emlegeti Tom Brady-t

Urban Meyer példaképként emlegeti Tom Brady-t

Az Ohio Egyetemről érkező és a következő idényt a Jacksonville Jaguars vezetőedzőjeként kezdő szakember találkozott már egy nyári mini camp alatt a Bucs jelenlegi irányítójával. Igaz ez még a New England otthonában történt. Szóval az akkor még egyetemi főedzőt lenyűgözte Brady mentalitása. Az, hogy az utolsó utáni pillanatig, teljes erőbedobással csinál mindent. S még valami, amiről Meyer így beszél:

Részt vehettem egy támadó megbeszélésen Josh McDaniels-szel és Tom Brady-vel. S valójában Brady volt az, aki a távirányítót kezelte az elemzéskor. Elképesztő volt. Ő mutatta be a videót a többieknek. A támadók ott ültek, Brady pedig elemezte nekik a játékokat. Gondolják végig! Remek passzokat dob. De ő egyben igazán érti is a játékot. S ez az, amitől minden idők legjobbja.

Urban Meyer-ék birtokolják az idén az 1/1-es draft cetlit. Ezzel szinte 100% bizonyossággal kiválasztják majd Trevor Lawrence-t. Bizonyosak lehetünk továbbá abban is, hogy Urban Meyer okításai alatt Trevor jó sokat fog hallani a veterán irányítóról és kötelező jelleggel kell majd néznie és elemeznie Brady játékát. Bár nem lepne meg, ha Trevor ezt már eddig is megtette volna.

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .